duminică, 14 octombrie 2012


Toamna tarzie si controversata!

2012, an electoral.
A cazut Guvernul, s-a instalat noul Guvern, s-a remaniat noul Guvern, s-a suspendat Presedintele..ba nu...ba da...si tot asa.....ba Curtea Constitutionala este de vina......ba cei ce au votat..ba nu...cei ce nu au votat...si tot asa..o sa o tinem pina in primavara lui 2013... doar nu credeti ca vom avea o formatiune politica ce va da Premierul?!
Intre timp cursul euro a luat-o razna...o parte din investitori au plecat...somajul in randul tinerilor a crescut..... seceta a facut ravagii in agricultura ..au crescut preturile ...a esuat o privatizare...dar nu este vina nimanui!
 O spun ironic binenteles...dar cam asa stau lucrurile!
A, era sa uit...intre timp...au iesit la iveala tranzactiile inteligente ale domnului Cristian Sima..si uite asa inca o breasla (cea a brokerilor) are de suferit din cauza unuia ce a fost extrem de bine conexat si inteligent binenteles, un fel de Caritas adresat Gulerelor Albe!
Dupa ce timp de trei saptamini toate televiziunile au fost ocupate de privatizarea societatii Oltchim acum atentia s-a mutat pe cazul Sima. Nu pot sa nu ma intreb oare daca domnul Sima nu cauta atentia presei mai ales ca observ cat de mult ii place sa scrie :)
Sa mai vorbim de crestere economica..de masuri de atragere a investitorilor ..sau de absorbtia fondurilor structurale...? cred ca nu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu