luni, 30 martie 2015

Atunci cand visul atinge cerul... se deschide eternitatea!

Imi doresc sa gasesc cuvintele potrivite, sa exprim exact ceea ce simt eu astazi, dupa ziua minunata de ieri, inaugurarea primului magazin ,, Flori de IE" situat in Bucuresti, Baneasa Shopping City!

Prietenii imi spun ca am un suflet mare si mintea deschisa, ca au incredere in mine sau ca sclipesc atunci cand visez!
Poate... eu insa, nu imi dau seama!

Stiu insa ca cei ce imi sunt prieteni cu adevarat, ma inteleg si ma apreciaza si poate acest lucru ne uneste!
Sunt un om ca oricare altul, cu impliniri si deceptii! Unii ma inteleg... altii deopotriva..unii ma aproba ... altii ma contesta... si cu toate acestea... eu, aleg sa visez in continuare!

Cum a fost ziua de ieri?
In primul rand cu mari emotii!
Nu am cum sa controlez viitorul... deci este uman sa ai indoieli... zambetul sa intarzie sa ajunga in sufletul tau,
 sa te apuce tremuratul, cuvintele sa intarzie sa apara, sa ai senzatia ca te-ai blocat si nu mai gasesti usa!... apoi, au inceput sa apara primele raze de soare... adica, cei ce cred intr-o societate bazata pe valori si care in felul lor isi aduc contributia... si apoi a inceput si zambetul meu sa apara.
Mi-am dat seama inca o data ca cei ce te iubesc, te vor aprecia oricum , macar pentru straduinta ta, cei ce nu te iubesc..iti vor cauta mereu nod in papura :).
Apoi la un moment dat muzica a inceput sa curga lin..pe ritmuri de doina romaneasca, Maestul Nicolae Voiculet a fost minunat, a fost ceea ce trebuia sa intregeasca emotiile mele de inceput!
 Prietenii dragi si-au rupt timpul in doua..in trei..sa fie alaturi de noi, iar cei ce din diverse motive nu au putut ajunge fizic, au ajuns cu gandul !
Un merit aparte in cadrul acestui concept, il are Dan Paul, cel ce a crezut in mine tot timpul si mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie in momentele grele. Gabriela Montoiu este cea care cu delicatete si incredere s-a ,,aruncat " in acest minunat proiect fara prea multe intrebari!
,,Flori de Ie"este o poveste despre pasiune si despre sustinere.
,,Flori de Ie" reprezinta partea emotionala din mine, reprezinta puterea mea de a merge mai departe.
Am reinvatat sa merg, sa respir si sa gandesc cu ajutorul acestui concept... care acum nu mai este doar un concept reprezinta o parte importanta din viata mea... viata, in care am inclus pe toti cei ce cred ca arta inseamna pasiune si pasiunea inseamna puterea de a reusi!

2 comentarii:

  1. Felicitări şi mult succes!
    Aşteptam să citesc o amintire a Muscelului natal...

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata energia mea se regaseste pe plaiurile unde m-am nascut, amintirile sunt precum iubirile frumoase..nu se uita niciodata!

    RăspundețiȘtergere