luni, 9 martie 2015

Martie, cu si despre femei

Despre femei s-a scris atat de mult si in atat de multe feluri incat orice as scrie eu acum ar fi mult prea sarac. Luna Martie nu inseamna doar renasterea naturii, inseamna si celebrarea femeilor , a mamelor , a celor ce au avut curaj de a se arunca in lupta cu viata, de a se lupta cu mentalitatile si birocratia. In data de 6 Martie a avut loc la Cluj conferinta de business, The Women, unde am avut placerea sa vorbesc in fata a mai bine de 300 de femei.
,, 16 speakeri, femei de carieră care au atins succesul în diferite domenii de activitate, printre care şi unele specific bărbăteşti, vor vorbi despre parcursul lor, dar şi despre ce înseamnă să fii lider femeie.
Patrizia Paglieri (din juriul Masterchef), Doina Costache (head of branding în cadrul Google), Cornelia Nicolae (country manager al Stefanel), Alexandra Stoica (director executiv DAS Engineering), Ioana Filipescu (director Filipescu Visa Financial Advisors),Cristina Chiriac (preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor), Raluca Kişescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania şi Moldova), sunt câteva dintre femeile de carieră care vor fi prezente la ediţia din acest an." 
Public frumos , exigent si cu asteptari mari si cu surprize si mai mari. M-am intors mai bogata, cu zambet in priviri. Acum stiu ca , la fel ca si mine, mai sunt alte sute de femei , toate dedicate si gata sa lupte pentru o lume mai buna, pentru o societate mai curata, pentru viitorul copiiilor.
O primavara minunata Doamnelor!

http://transilvaniareporter.ro/cluj/cele-mai-puternice-femei-din-romania-vin-la-the-woman/
www.anaa.ro
www.florideie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu