miercuri, 11 februarie 2015

20% din încasări merg catre copiii din asezămîntul Valea Plopului


Decembrie 2014 a adus în prim plan , iaraşi, spiritul antreprenorial! 
Doi oameni talentaţi şi pasionaţi au decis să îmbine pictura cu accesoriile fashion într-o manieră originală !
,, Cristi Martin, cunoscut publicului ca actor și artist plastic, și designerul Carmen Burtea au lansat colecția Art Up! couture painting collection, o colecție originală de accesorii fashion statement și obiecte de artă, într-un concept artistic îndrăzneț, în care creația vestimentară de înaltă clasă se întâlnește fericit cu arta plastică.
Tablourile, poșetele și rochia haute couture din colecție sunt unicate și au fost realizate într-o idee deosebită: totul a fost pictat de artistul Cristi Martin direct pe materialele prețioase folosite la crearea ținutelor vestimentare – satin, mătase, tafta – și apoi îmbogățit cu cristale Swarovski de către designerul Carmen Burtea, astfel că fiecare obiect a devenit o bijuterie unică. Rochia prezentată a fost surpriza serii, fiind și ea transformată într-un adevărat obiect de artă: ideea care a stat la baza picturii realizate integral manual de Cristi Martin a fost lupta dintre dragoste și rațiune, dintre inimă și minte. Rochia a fost apoi decorată cu aproape 8000 de cristale Swarovski, păstrând ideea artistului plastic.
Lansarea a avut și o componentă caritabilă: artiștii și reprezentanții Halewood Wines au decis ca 20% din încasările obținute în seara respectivă să fie donați către copiii abandonați din așezământul de la Valea Plopului.
Tablourile, poșetele și celelalte obiecte din colecția Art Up! pot fi văzute și achiziționate prin intermediul site-ului www.carmensboutique.ro și a paginii de Facebook dedicate, https://www.facebook.com/ArtUpCouturePainting, iar în curând și pe site-ul www.martinart.ro."
http://www.unica.ro/articol/artistul-cristi-martin-si-designerul-carmen-burtea-au-lansat-colectia-art-couture-painting-collection-113976

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu