Trei dintre cei mai proeminenti reprezentanti ai lumii financiare
bucurestene: Dan Paul – Presedintele Asociatiei Brokerilor, Make –
Presedintele Grupului de Presa Bursa si Remus Borza – Partener Euro
Insol, s-au intrecut in virtuozitate si talent mutand complicata
“bucatarie a afacerilor“ la care se pricep atat de bine, intr-o
bucatarie adevarata.
“Atelierul de lucru” a fost in cadrul unuia din Steak-house-uri din Bucuresti, restaurantul Barbizon
– Hotel Pullman, un restaurant utilat modern si din ce in ce mai cautat
pentru atmosfera de elita, luxul calm fara stridenta si gastronomia
care respecta cu adevarat toate regulile artei.
Editia a doua “What’s Cooking @Barbizon” lanseaza o provocare si
altor mari maestri, din noi sfere de activitate (Diplomatie, Economie,
Industrie, Moda si Design, Media, Industrii Creative etc) care sa-si
dovedeasca priceperea nu doar in ariile lor de succes, ci si in Arta
Gatitului…
« Dupa cum stiti, World Trade Center este cunoscut ca un centru de
afaceri, situat in nordul Capitalei, nu departe de aeroport. Si.. destul
de aproape ce centrul Bucurestiului! Atunci cand vine vorba de
business, involuntar te gandesti la sobrietate, la ceva de calitate
superioara… te poti gandi la multe, dar nicidecum la putina
efervescenta. Si pentru ca omul sfinteste locul… sau preia din
personalitatea celui ce se dedica cauzei… ne-am gandit sa inversam
cateva roluri. Adica, am pus trei oameni ce se pricep la afaceri intr-o
bucatarie adevarata; nu sunt bucatari de profesie.
Make, unul dintre bucatarii de aseara, se ocupa mai toata ziua cu
scrisul; altul, Dan Paul, se ocupa cu finantele; iar celalalt, Remus
Borza, cu avocatura. Din pasiune pentru arta culinara, dar si pentru ca
le plac provocarile, au participat aseara la Cooking Show, primul
eveniment de acest gen organizat la World Trade Center. Trebuie sa ma
marturisesc ca experienta a fost inedita. Lucrurile intr-o bucatarie
profesionala stau altfel… A fost, intr-adevar, un show foarte frumos,
s-a gatit intr-o bucatarie deschisa, iar bucatarii au avut microfoane,
astfel incat audienta sa ii monitorizeze atent. Am avut si un
castigator. Tartarul a batut supa de usturoi, langustinele, precum si
rata cu portocale. Multumesc tuturor pentru fair play, dedicatie, dar nu
numai… » – a declarat Cristina Chiriac, organizatorul evenimentului.
http://www.restograf.ro/make-dan-paul-si-remus-borza-au-facut-show-culinar/?toate=38&orderData=down&sus=down&order=orderData
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu